Park-längtan

29 januari, 2014 - 13:38
Park-längtan
Karin

Parkbygget pågår och planeringen för linjerna är i full gång, det schaktas snö och mosas runt med de stora maskinerna, äntligen är årets premiäråk i parken inom räckhåll.

I Familjebacken finns redan några mindre boxar och rails utplacerade, och mina favoriter "mini-hoppen" i Barnområdet har funnits från säsongstart, jag lovar er att dom hoppen är perfekt att öva på för såväl knattar, ungdomar, vuxna och hoppsugna seniorer.  Men åter till den större parken som fått namnet Spark, iår så kommer det att se lite annorlunda ut från förra året - såklart! Men den stora förändringen är placeringen, nu kommer alla parkälskare att hitta parken i det stora området som finns mellan Specialen och Familjebacken, - Vi tror att den här placeringen kommer att vara perfekt för parkåkarna, det ligger mer avskilt och Rödingen är dessutom en av de bästa backarna för alpin-skidåkning och med en här lösningen så får de som gillar park ett helt eget område och Rödingen blir ren skidåkning från topp till slut. 

Hela snöläggargänget och pistmaskinsförarna jobbar järnet och försöker samla ihop så mycket snö och byggmaterial som möjligt till gänget från Snowcamp som i början på nästa vecka kommer att ta vid för att placera hopp, finlira och göra parken till något riktigt riktigt bra. Jag fick några ledtrådar och de pratas om rött och blått, 2 linjer för hopp och 2 linjer för rails - mer tänker jag inte avslöja. Nu gäller det att värma upp inför nästa vecka, jag tänker lära mig minst 2 nya trick den här vintern, vad är ditt mål? 

Hörrni, glöm inte bort att fota, filma, skicka och dela alla era framsteg, vurpor, hopp och skutt - vi vill gärna ta del av era upplevelser, här kommer ett härligt klipp från när Filip skuttade runt i Skidområdet för nått år sedan.

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv