Påskfirande & skidåkning

31 mars, 2016 - 13:45
Påskfirande & skidåkning
Filurius

Påsken är över och nu laddar vi för sista veckan av denna vintersäsong. Under påskhelgen hos oss bjöds det på massor av aktiviteter och bus för hela familjen. Min favorit var Skid & busklockan med maskeradslalom, oj vad vi susade ner för backen i våra maskeraddräkter. Häxor, påskkärringar och prinsessor var bara några av alla utklädnader som dök upp och ville vara med. Skidområdet var fullt av roliga karaktärer. I Hyttan kök & bar dukades det upp en smaskig påskbuffe med lokala och klassika favoriter. Jag hängde med alla knattar runt barnbuffen och sen busade vi inne i mitt egna lekrum och när vi blev trötta kunde vi vila framför en film i barnbion. 

I skidområdet har vi massor av snö kvar. 13 backar, 7 liftar samt båda parkerna öppna. Vädret ser bra ut inför helgen, kylan håller i sig om nätterna och solen tittar gärna fram under dagarna. Jag och mina vänner laddar nu för fullt inför en fartfylld avslutningshelg med aktiviteter, skidåkning och massor av annat skoj. 

Hoppas vi ses snart!

// Filurius

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Kommentarer:

av
Diana Boman (ej verifierad)

Vi bodde på Kullberget i 4 dagar ...väldig fräscha och fina stugor ...trevlig personal ... vi kommer tbx lovely vecka hade vi

Arkiv