Pepparkaksbak och julpyssel på Hyttan

23 december, 2011 - 22:12
Pepparkaksbak och julpyssel på Hyttan
Frida

Hej på er!

Frida heter jag och jag har förflyttat mig till Säfsen från Västerås för att jobba i Skidboden den här säsongen. Service- och turismbranschen är mitt kall här i livet och fram till juni i år har jag pluggat reseproduktion i Orsa under två år. Jag har aldrig  haft något intresse för att åka varken skidor eller bräda utan mest gömt mig i pulkabacken, men den här vintern ska jag lära mig åka bräda en gång för alla! Mestadels kommer jag nog blogga uppifrån backen och från Skidboden, men då och då kanske det dyker upp ett och annat inlägg någon annanstans ifrån.

Som idag när jag var med uppe på Hyttan och bakade pepparkakor. Vi var många som kladdade ner händerna med pepparkaksdeg, mjölade ner kläderna och gick hem med finfina nygräddade pepparkaksgrisar, gubbar, gummor och älgar.  Efteråt pysslade vi och det blev både snögubbar av flirtkulor, några garntomtar, julkort och smällkarameller. Det var riktigt mysigt med lite julstök såhär dagen före dopparedagen!

Vi ses i vinter!

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv