Redo för vinter!

29 augusti, 2013 - 11:54
Redo för vinter!
Karin

Här har vi någon som längtar efter att de första flingorna faller från himlen. Utrustningen verkar passa mer perfekt än förra året, bra tycker Thilda!
Men först, hösten i Säfsen bjuder på massor av härliga helger.

V.38 Är traditionellt sett den bästa bär och svamp helgen i Säfsen, luften brukar vara klar och solen stå högt, träden har dessutom fått fantastiska färger som skapar en vacker vy.
V.42 Arrangeras ett barmarksläger tillsammans med Bröderna Tynell, svettigt, lärorikt och en perfekt kick inför hösten och vinterns vasaloppsträning.
V.43 Häng med på höstens galnaste helg, vi lovar att ingen blir besviken, tysk mat, Tyroler musik och öl i olika tappningar, kan de bli bättre?
V.44 Som vi har längtat, höstlov i Säfsen bådar för aktiva ute-dagar, familjemys och en chans att bara vara tillsammans!
V.49-50 Här har förmodligen ett täcke av vit snö lagt sig över Säfsen, inne i Hyttan har vi tänt ljus och de luktar både glögg och pepparkaka, julborden i Säfsen är traditionella, mysiga och mättande.

Av erfarenhet och i och med alla fullspäckade helger så kommer hösten bara att svischa förbi. Så fort "novemberkylan" slår till så börjar vi rulla ut snökanoner och putsa av skidområdet, för att den 19 december kunna hälsa alla nya och gamla skidsugna gäster välkomna till Säfsens vinterlandskap.
Är ni likt Thilda, redo för en ny vinter i Säfsen?

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv