Säfsen på prispallen iår igen!

2 april, 2014 - 14:30
Säfsen på prispallen iår igen!
Karin
Nu är det avgjort, Sveriges barnfamiljer har tyckt till och omröstningen är avslutad! Barnsemester.se har släppt vinnarna i stora barnsemesterpriset - alla kategorier.
 
Bästa skidort för barnfamiljer blev iår Idre fjäll, vi hamnade på prispallens 3:e plats, tack till alla ni som röstat på oss, vi är superglada. Grattis Idre fjäll till det jättefina priset säger vi - samtidigt som vi nu vässar våra pennor och slår våra kloka samman här i Säfsen, för nästa år vill vi vinna!
 
Men vi tror att ni vet allra bäst vad vi behöver satsa på, det är faktiskt ni gäster som är viktigast i vår utveckling, vad gillar ni, vad saknar ni? Maila eller dela med er av tokiga, roliga och galna idéer så ska vi försöka förverkliga dom inför nästa års vintersäsong.
 
Vi har kommit fram till april och solens strålar visar sig nästan varje dag, minusgraderna på nätterna gör att backarna är i toppskick varje morgon. Jag förstår att de kan vara svårt att förstå att de fortfarande går att åka skidor, då både vårfåglar, båtar, grillar och cyklar samsas om april-månad, men ett tips: passa på att njuta dessa sista skidåkarveckor, för snart måste vi vänta ca 35 veckor innan nästa års vintersäsong drar igång, dessutom är dessa veckor bland de bästa på säsongen, kall snö, strålande sol och lugnt i backen!
 
Jag vill även passa på att bjuda in er till vårt traditionsenliga påskfirande här i Säfsen, vi bjuder på ett brett påskprogram, med pyssel, påskägg, afterski och självklart massor av vårskidåkning. Restaurangen dukar upp en härlig påskbuffé med lokala inslag och för den som törs så tycker jag att maskeradslalomtävlingen är bland de roligaste på programmet, både för de som vågar klä ut sig och vara med, likväl för oss lite blyga som kan betrakta på håll! Se hela påskprogrammet här >>
 
Vi ses i backen!

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv