Säsongen är igång!

3 januari, 2017 - 22:45
Säsongen är igång!
Carolina

Äntligen är vintern här på riktigt och vi har kört igång ännu en ny härlig vintersäsong. Öppningshelgen, jul och nyår har bara swischat förbi och nu är vi redan inne i Januari. Tiden får fort när man har roligt som de säger. De första veckorna började bra med 4 nedfarter öppna och ett fullspäckat aktivitetsprogram med massor av extra aktiviteter för hela familjen. I Hyttan Kök & Bar har våra kockar haft fullt upp i köket att mätta hungriga magar efter en lång dag i backarna och skidskolepersonalen har lärt massor av familjer att åka skidor, kul! Utanför fönstret faller snön och vi har fått ca 20 cm nysnö under dagen. I morgon väntas härlig åkning i backarna.

Vad händer annars just nu?
Vi laddar för våra smarta Januariveckor, som oftast bjuder på mycket snö och barnen har stora delar av backen för sig själv och kan utveckla sin skidåkning, dessutom är priset på boende lägre än vanligt. Bra va? Ett av våra bästa erbjudanden just nu är Filurius kompisveckor, där vi bjuder alla barn 0-7 år på gratis skidhyra, skipass, barnbuffé och aktiviteter. Läs mer och boka här!

Hur ser planen ut för öppning av flera backar?
På torsdag kommer vi att öppna delar av Långsvängen och även Gläntan. Snöläggningen fortsätter för fullt och om kylan fortsätter att hålla i sig kommer vi kunna öppna flera nedfarter löpande. Håll utkik här och i våra sociala medier för senaste uppdatering.

Längdspår?
I dagsläget har vi 1km öppet uppe i skidområdet mellan 16-18. Under morgondagen kommer vi dock att prova spåra några av våra ordinarie längdspår för att se vilka möjligheter som finns efter dagens snöfall. Vi håller tummarna att vi kan öppna flera spår inom kort.

 

Ha en fortsatt bra dag!
Vi ses i backarna, 

Mvh Carolina i receptionen

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv