Säsongen är igång!

2 januari, 2018 - 07:38
Säsongen är igång!
Carolina

Då var vi inne på nya årets andra dag, och jisses vad fort det har gått. Öppningsveckan susade snabbt förbi och det är med glädje vi kan berätta att vårt snöläge var det bästa på många många år. Vi slog upp portarna med 8 nedfarter öppna, 3 mil längdspår och ett fullspäckat program som sträckte sig över både jul och nyår. Dessutom massor av nysnö, träden pryddes av ett fint vitt snötäcke. Vi fick verkligen en vit jul iår. Tomten dök upp både i skidområdet och på Hyttan, alla barn fick varsin julklapp och tillsammans tittade vi på Kalle Anka och hans vänner innan det var dags att hugga in på vårt smaskiga julbord. Glögg & fackelpromenad, afterski och Filurius egna disco är bara några av aktiviteterna som stod på schemat. 

Nu laddar vi för årets första vecka med såklart massor av skidåkning. Skidområdet badar i massor av snö och vi har idag 9 nedfarter öppna och ca 5 mil längdspår. Direkt kylan kommer tillbaka står vi redo med snökanonerna och hoppas att vi kan öppna upp fler nedfarter inom kort. Ni har väl inte missat att vi öppnat upp Lekparken? Filurius egna minipark, perfekt för dig som gillar lagom höga hopp och boxar, kanske första steget innan Folkparken lockar. Här kan alla knattar testa på hur det känns att glida över snökullarna i eget tempo. Lekparken är belägen skiers-left om familjebacken. Tips! Efter du åkt parken, fortsätt gärna ner genom skidskoleområdet, där hittar du massor av kramgoa figurer, slalombana och mycket mer. Dessutom ligger Filurius hus där, och han blir alltid lika glad att få besök. 

Vill även passa på att tipsa om ett superbra erbjudande vi har inför kommande helg, bo tors-sön men betala endat för 2 nätter. Bo i mysig timmerstuga för endast 1998 kr, för hela helgen. Bra va? Först till kvarn. Boka här!

Ta med familjen och passa på att besök oss och njut av några dagar härlig skidåkning. Vi ses i backen!

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv