Snäva svängar kommande helg

23 januari, 2014 - 16:20
Snäva svängar kommande helg
Karin

Det var krispigt kallt när jag klev upp imorse, termometern visade bitiga -23, myggfritt så att säga så understället fick bestämt följa med till jobbet.

Vi är mitt uppe i Barnens bästa veckor och alla våra små gäster verkar stormtrivas både i skidområdet, på hästryggen i längdspåret och i barnrummet.

Vi kör på med "Barnens bästa" hela vecka 5 så passa på att boka, än finns några stugor kvar till super-pris. >>>

Snöläggningen går enligt plan och vi har nu placerat ett gult snömonster längst upp på Solbergets topp som likt en fontän bildar vackra snöhögar - för alla entusiaster har jag fått lära mig att betäckningen på denna mirakelmaskin är: TF10 av märket Techno Alpin

TF10 ska hjälpa oss att lägga ett stabilt täcke med snö på Solbergets topp ner i Branten och ner mot Skogsrundan där det är lite knixig terräng.

Imorgon öppnar vi Rödingen, min favorit bland de lite tuffare nedfarterna, i Rödingen kan du ta ut svängarna rejält och trycka på ordentligt, idag tjuvstartade vi Rödingliften vilket innebär att alla som inte är så förtjusta i höjder kan pusta ut och ändå ta sig till toppen av Solberget fast med skidorna säkert mot marken hela vägen.

Vi planerar att öppna upp Specialen i helgen med tillhörande Specialenliften, detta blir vår första svarta backe att öppna för säsongen, så nu kan både nybörjare och riktigt inbitna skidåkare njuta av pister från hela färgskalan. För alla jibbers och parkälskare så kommer parken iår att se lite annorlunda ut, du kommer att hitta parken i slutet av Specialen och under Solbergsliften, det schaktas, planeras och byggs för fullt och vi tror att vi kan lova en riktigt grym park i vecka 6, så håll utkik!

Tills dess så ses vi i Rödingen!

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Kommentarer:

av
Karin

Det har snöat massor inatt, och vi planerar att öppna Specialen i denna vecka, välkommen!

Arkiv