Snöbar på Wärsan.

25 februari, 2018 - 09:54
Snöbar på Wärsan.
Emma Jernle

Hej Kompisar! Idag är det bytesdag och många av er som varit med oss under vecka åtta säger förväl. Vi har haft en underbar vecka tillsammans, med sol och superbra förhållanden i backen. Bilden är ifrån igår då jag, Sandra och Fredrik försökte få till en snöbar ute på terrassen utanför Wärdshuset. Tanken är att få till lite sköna sittplaster, där man kan relaxa i den sköna solen. När det blir riktigt fint och soligt i påsk, kommer vi också kunna ha våra afterskis där ute. Hur skönt låter inte det?

Igår hade vi för det mesta sol, så vi ställde ut högtalaren och satte på lite skön musik. Idag är det också strålande sol, så kom ner till Wärdshuset och ta en varm choklad ute i solen! Vi har både filtar och sittunderlag. 

I fredags spelade jag och Erik på Afterski:n, men också uppe i Hyttan bar på kvällen. Det var jätteroligt att se att ni tyckte om det, så himla härligt att få chansen att spela för er! Ni som missade oss har en chans till att se oss, då vi spelar nästa vecka igen. 

 I dag så händer där saker borta vid läktarna! Vi kommer nämligen att ha skidtestning där, alltså har ni möjlighet att få testa på lite olika sorters skidor, se vad som känns bäst men också bara stå och prata skidteknik med våra duktiga skidlärare. Mellan 10-12 kommer de att vara där nere, så ta er ner så fort ni har möjlighet vettja! Idag har också Dalmålet ( Korvmojjen mellan läktarna) öppet, Örjan kommer att sälja våfflor, gulash och korv för de som är sugna på något litet i mellan åken. 

Jag hälsar alla gäster för vecka nio varmt välkommna, så roligt det ska bli att få möta er! Samtidigt hälsar jag adjö, kör försiktigt, till alla våra kära gäster denna veckan. Hoppas att er vistelse blev fantastisk, så roligt att ni valde att spendera er vecka här hos oss!

 

Allt gott!

/ Emma

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv