Snöläget just nu

13 december, 2015 - 11:26
Snöläget just nu
Jennifer

Kung Bore har ju inte riktigt varit vår kompis i år känns det som men nu är minusgraderna äntligen här. Det ser också ut som att de är här för att stanna, så vi säger välkommen vinter. Idag är det faktiskt mindre än en vecka kvar till öppning och därför tänkte jag lite kort berätta om snöläget just nu.

Snöläggarna kämpar för fullt dygnet runt och Solberget börjar byta färg från grönt till vitt. Familjebacken och Filuriusbacken kommer att öppna på Lördag. Om vädret nu är med oss och ger de temperaturerna som prognosen lovar så är förhoppningarna att även öppna Älgkroken och sittliften upp till toppen. Så om en vecka kan du ta säsongens första svängar här i Säfsen.

Nytt för i år är bland annat öppettiderna i Wärdshuset som kommer ha öppet fram till kvällen varje dag, caféet har fått ett lite annat utséende och den största nyheten är såklart Vargspåret. Då pratar jag inte om nedfarten utan om det nya ski-in-ski-out-boendet som ligger intill Filuriusbacken där det i princip bara är att kliva utanför dörren, knäppa på sig skidorna och glida nedför backen. Sen känner jag faktiskt till en annan liten nyhet som är alldeles hemlig, så den får jag skvallra om lite senare. Men vi ses väl till helgen? 

 

//Jennifer i Liften

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv