Snörapport 26/3

26 mars, 2018 - 08:45
Snörapport 26/3
Carolina

God förmiddag!  
Vilket fantastiskt väder vi haft i helgen, strålande sol och -3 grader. Perfekta förhållanden för en härlig dag på skidor.  
Dagarna blir längre och ljusare - vilket betyder mer tid i backen. Dessutom brukar solen sitta fram oftare och man kan passa på att vila benen på läktarna i skidområdet och njuta av solens strålar. Detta är vårvinter när den är som allra bäst. Så ni som inte besökt oss ännu, grattis till er, bästa tiden kommer nu. Och till er som redan besökt oss men längtar tillbaka, vaför inte passa på att boka in en vistelse till? Vi har några guldkorn-erbjudanden som jag kan tipsa om. 

Vädret  
Mulet, nysnö och -2 grader 


Snöläget 
Skidområdet badar i massor av kall snö. Alla våra pister som vi kör med denna säsong är öppna och snötillgången ser riktigt bra ut. Tack vare det kalla vädret tidigare under säsongen har vi kunnat lagt massor av snö så att vi med säkerhet kommer ha bra skidförhållanden ända fram till säsongens sista dag 8/4. Vi har över 90 cm snö i skidområdet och naturen runomkring pryds av härligt vitt vinterlandskap. Senaste dagarna har vi fått ca 5 cm nysnö i terrängen

Öppna nedfarter/lifar 
18 nedfarter öppna och alla 7 liftar samt våra 2 parker Lekparken och Folkparken

Längdspår 
Vi har 98 km längdspår öppna, vi preparerar regelbundet för att hålla god kvalitet. Spårkort kan köpas här på hemsidan, i receptionen eller skidboden på plats, dagskort 70 kr. 
Bästa spår: Säfsbyn-Östertjärn, Kyrkspåren och Elljusspåret. Här finns det bra med snö och nästan inga genomslag alls

Erbjudande boende 
Säsongsavslutningen närmar sig. Samla familjen och häng med! Boka valfria 3 nätter under vecka 14 men betala endast för 2. Pris från 1598 kr i mysig timmerstuga. Läs mer här --> 
V
i har öppet ända till 8/4 och vi lovar att det kommer vara riktigt bra skidåkningen ända till säsongens sista dag. 

För att se allt vårt boende och övriga erbjudanden,  klicka här!


Vi ses i Säfsen! 
// Carolina

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv