Snörapport

21 mars, 2017 - 10:30
Snörapport
Carolina

God förmiddag!
Vilken vacker syn det är att titta ut genom fönstret i morse och se ett vitt vackert snötäcke på bilarna. Under natten har vi fått ca 5 cm nysnö, perfekt start på en härlig dag i skidbackarna.
Nu laddar vi för de sista veckorna av denna vintersäsong, passa på att kom och besök oss över dagen eller stanna över natten. Passar även på att bjuda på en härlig bild från helgen, fantastiskt väder och bra skidåkning.

Vädret 
Mulet, några solglimtar syndes på morgonkvisten, svaga vindar. +1 grad.

Snöläget
Skidområdet badar i massor av kall snö. Vi har 14 nedfarter öppna och snötillgången ser riktigt bra ut trots mildare väder. Tack vare det kalla vädret tidigare under säsongen har vi kunnat lagt massor av snö så att vi med säkerhet kommer ha bra skidförhållanden ända fram till säsongens sista dag 17/4. Dessutom har vi fortfarande kalla nätter, vilket ger bra förhållanden i skidbackarna. Vi har över 60 cm snö i skidområdet och ca 25 cm i naturen.

Öppna nedfarter/lifar
14 nedfarter öppna och alla 7 liftar samt våra 2 parker Lekparken och Folkparken

Längdspår
Vi har 40 km längdspår öppna, vi preparerar regelbundet för att hålla god kvalitet. Spårkort kan köpas här på hemsidan, i receptionen eller skidboden på plats, dagskort 60 kr.
Bästa spår: Östertjärnsvägen och Hösjöheden. Här finns det bra med snö, lite genomslag på vissa ställen. Lite isiga spår just nu pga väderomslag. Tänk på att valla rätt!

Erbjudande boende
Kom när du vill och åk när du vill! Just nu kan du boka enstaka nätter i mysiga timmerstugor ända fram till påsk. Pris från 699 kr/natt. Sök ledigt boende här -->

För att se allt vårt boende och övriga erbjudanden, klicka här!

Ha en bra dag!
// Carolina

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv