Sportlovsfest

16 februari, 2017 - 18:33
Sportlovsfest
Carolina

Äntligen sportlovsdags! Som vi har längtat efter dessa härliga veckor, fyllda med massor av härlig skidåkning, extra aktiviter, underhållning, goda temamiddagar i Hyttan Kök & Bar och massor av andra roligheter för hela familjen. Jag tänkte passa på att berätta lite mera kring snöläge och tipsa om bra erbjudanden och aktiviteter.

Snöläget just nu
Just nu nu har vi 13 av 18 nedfarter öppna och vi jobbar dygnet runt med att schakta och förbereda övriga nedfarter och beräknar att öppna upp fler på löpande band under kommande veckorna. Just nu håller vi på i Folkparken och förbereder det sista inför öppning som vi hoppas kan bli redan till helgen. Åker du hellre på längden så finns idag 85 km välpreparerade spår redo att köras, en del har bättre snötillgång än andra. Tips! Ring gärna receptionen från 08.00 för att få dagens aktuella snörapport. Dessutom uppdaterar vi regelbundet snöläget på våra sociala medier, så glöm inte att följa oss där.

Hur kommer det se ut hos er i Mars och April? 
I skidområdet har vi massor av snö. Snökanonerna har gått på högvarv senaste veckorna och vi känner oss trygga med att vi kommer ha riktigt bra skidförhållanden ända fram tom påsk. Mars och April brukar dessutom bjuda på säsongens bästa dagar med massor av sol och härlig kall snö. Boendepriserna är lägre än vanligt så varför inte passa på att komma och besöka oss och njut av härlig vårskidåkning? Läs mer och sök ledigt boende här --->

Har ni några bra erbjudanden under vårvintern? 
Absolut. Gillar ni skidåkning lika mycket som vi så har vi några riktigt fina erbjudanden vi kan tipsa om. Vad sägs om att köpa skipass för resesällskapet och få boendet på köpet? Ja du läste rätt, du får boendet gratis! Gäller nybokningar söndag-torsdag v.10-14. Pris vuxen 1025 kr, ungdom 815 kr. Läs mer här!

Har ni mindre barn i åldrarna 0-7 finns vår favorit "Filurius egna kompisveckor". Där ingår skipass, skidhyra, aktiviteter, barnbuffé när mamma och pappa äter samt pannkaksfrossa för alla barn 0-7 år.
Boende i mysig timmerstuga sön-tors v.10-14. Pris från 695 kr/stuga. Läs mer här!

Har ni rabatter om grupper/skolor besöker er? 
Absolut. Grupper med minst 20 personer får alltid våra billigaste priser. Skipass 165 kr, skidhyra 65 kr, lunch inkl dryck 69 kr, aktivitet Snowcamp 100 kr. Pris för hela paketet: 399 kr/person. Läs mer om våra gruppriser här!

Vad händer under påsk hos er? 
Det händer massor! Vi håller just nu på att spika de sista detaljerna kring påskprogrammet, så håll utkik.. det kommer inom kort. Men jag kan redan nu avslöjja att det kommer bli massor av skidåkning, påskäggsjakt både i skidområdet och på snowcamp, påskbuffe i Hyttan Kök & Bar, maskeradslalom i skidområdet, pannkaksfrossa på Wärdshuset, påskpyssel, barndisco, afterski och dessutom extra bra priser och utförsäljning i Skidboden och shopen och mycket mer.
Vi ses väl? Säkra din plats till påskfirande hos oss redan idag här!

Ta hand om er så ses vi i skidbackarna!
// Carolina i receptionen

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv