Ta ut svängarna

5 februari, 2014 - 09:09
Ta ut svängarna
Jennifer

Klockan slår tolv och skidställen fylls av skidor och snowboards. Inne i Solbergets Wärdshus börjar köerna bildas och antalet tomma sittplatser minskar. Utanför dörrarna råder ett totalt lugn. Det är minimala köer vid liftarna och backarna är så gott som tomma. Det är lunch. Varje dag är det precis lika dant. Varför inte smita in i Caféet och njuta av varma våfflor med sylt och grädde strax innan lunchrushen? Då är magarna mätta och energin påfylld för att orka glida i backarna några timmar till innan det är dags för en lite senare lunch när köerna minskat. Så tänker jag lägga upp min dag i backen i alla fall.

Tiden rinner visst iväg och nu ska skidkläderna på och jag ska ge mig iväg ut och testa Skogsrundan, Rödingen och Specialen som jag ännu inte testat i år, även om Älgkroken är min personliga favorit. Fast förhoppningarna på Rödingen som i år är en helt vanlig pist och inte en park är stora, så innan dagens slut kanske jag har en helt ny favorit! Vilken är din skönaste nedfart?

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv