Teambuilding på Säfsen

28 september, 2016 - 11:22
Teambuilding på Säfsen
Amelie

Hösten är den årstid då vi har som mest konferenser här på Säfsen. Förra veckan hade vi en konferens på över 100 personer vars syfte var att skapa en härlig sammanhållning i gruppen. De hade lagaktiviteter under hela lördagen där de bland annat fick testa att cykla, paddla, elda, samarbeta och lösa olika klurigheter. På kvällen dukades det upp för bankett i restaurangen. Det var ett stort arrangemang där konferensgästerna får uppleva naturen kring Säfsen, de får öva på att samarbeta och skapa en sammanhållning i gruppen och allt avslutades med otroligt god mat i vår mysiga restaurang. 

Nu till helgen har vi ytterligare en stor konferens på upp mot 250 personer där syftet är att knyta nya kontakter. De kommer hålla till i skidbacken där de ska gå uppför backarna och lösa olika uppgifter längs vägen. De har skapat ett bra tillfälle för många företag att sammanstråla och knyta nya kontakter på ett roligt sätt i fin miljö.

Våra aktiviteter passar för både mindre och större sällskap och det går att anpassa efter gruppens önskemål och syfte. Aktiviteternas grundpelare är sammanhållning och teambuilding för att binda ihop gruppen ännu mer och skapa en härlig stämning. I helgen var jag till exempel ute med ett härligt gäng på aktiviteten Myrholmens klurigheter som är en av mina personliga favoriter. Där sätts samarbetet i gruppen på prov och det finns något för alla oavsett om man tycker det är kul med fysiska utmaningar eller mer teoretiska.

Jag vill passa på att tipsa om att boka in en konferens till vintern. Smit ifrån vintermörkret lite och kom till oss där vi kombinerar konferens med skidåkning. I vårt vintererbjudande för 995:-/person ingår skipass och skidhyra. Ni hittar mer information här.

 

Ha en härlig höst så hoppas jag att vi ses ute på nån av konferensaktiviterna framöver.

/Amelie på Aktivitet

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv