Tips från Skidshopen

17 februari, 2015 - 20:04
Tips från Skidshopen
Frida

Idag slank jag in en sväng i Skidshopen uppe vid backen. Ni vet väl att det mesta ni kan behöva för en härlig skidsemester finns att köpa där. Just nu har de flera olika sportlovserbjudanden. Marie och de andra som jobbar där tipsar bland annat om en snygg skidhjälm från Giro för barnen för endast 499kr (ordinarie pris 699kr) så skynda att fynda. Det är viktigt att ha hjälm när man åker skidor utför och vi som jobbar på Säfsen rekommenderar både vuxna och barn att ha det.

Ett annat bra erbjudande som jag också såg att de hade i Skidshopen just nu var 20% rabatt på vinterkläder från Tenson. Så kika in och se om du kanske kan hitta dig en ny skidjacka, de är riktigt varma och sköna!

Ni har väl inte missat att Tenson Skistore som ligger uppe i stugbyn mitt emot Hyttan har öppnat för säsongen också. Måndag, onsdag, fredag och lördag är det öppet mellan 17.00 och 20.00. Till skillnad från tidigare år så kan du inte längre hyra din utrustning här men du kan fortfarande shoppa smarta och snygga sportartiklar. Så om du ändå har vägarna förbi någon kväll så är du varmt välkommen in!

Hälsningar,
Frida i Receptionen

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv