Upplev vår gröna säsong

2 maj, 2019 - 14:46
Upplev vår gröna säsong
Carolina

Solen lyser med sin närvaro och naturen blir grönare och grönare för varje dag. Bästa tiden för utomhusaktiviteter är nu.

Vad händer hos er just nu?  
Det är verkligen full fart just nu. Vi förbereder för första grupperna med konferenser, skolklasser och privatpersoner som löser av varandra under veckorna. Fokus aktiviteter ute i naturen och tillsammans såklart. Isen är borta från sjöarna och fisket har öppnat och fortsätter hålla öppet under hela barmarksässongen och alla våra MTB-leder gås igenom löpande med uppdatering av både skyltning och röjjning. Sen kliver vi in på vandringslederna, de ska också få sig en genomgång så de är i toppskick.  

Hur ser fisket ut?  
Det blir varmare i luften för varje dag och fiskarna börjar vara riktigt på hugget. Tips! Majatjärn och Säfstjärn erbjuder bra fiske just nu, dessutom finns grill och lekplats i närheten så hela familjen kan delta. Fiskekort går bra att köpa i receptionen på Hyttan. Ädelfiske 130 kr/fiskespö & dag. 

Hur är Hyttan Kök & Bar öppet?  
De har öppet fredag-lördag kväll vecka 19-26. Från v.27 kliver de upp på lite längre sommaröppet med flera dagar i veckan. Det kommer att serveras god mat med inslag av vilt, bär, fisk och svamp. Menyn kommer varieras av buffé och pizza. Kontakta receptionen för att se vad som serveras under er vistelse och glöm inte boka bord.

Går det att hyra utrustning hos er?  
Självklart, hos oss kan man hyra allt man behöver för sin utflykt. Cyklar, båtar, kanoter och mycket mer går bra att hyra tors-sön fram till vecka 26. Sedan har vi öppet alla dagar under högsommaren. Tips! För att allt ska gå så smidigt som möjligt, förboka gärna det ni önskar hyra så ordnar vi så att det finns klart när ni kommer till Säfsen.  

Aktuellt erbjudande på boende 
Missa inte vårt prisvärda helgpaket Säfsen inklusive. Allt som behövs för en lyckad semester ingår. Boende, äventyrspass, äventyrshyra, middagar och städning. Cykla, fiska, vandra eller bara njut av lugnet på stugverandan. Läs mer här-->

Boka din semester under vår gröna säsong redan idag, vi lovar att det blir en härlig upplevelse för hela familjen. Hos oss finns alltid något att göra, för stora som små.  
Vi ses!

 

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv