Vinterkylan är här

29 november, 2018 - 13:55
Vinterkylan är här
Carolina

Äntligen är vinterkylan här och förberedelserna inför säsongsöppning 21/12 fortsätter. Senaste veckan har vi haft mellan -8 till -12 grader varje dag. Öppningshelgen, jul och nyår knackar på dörren och snart drar vi igång på riktigt. Utanför fönstret faller snöflingor och på marken syns lite nysnö som kommit under dagen.

Vad händer annars just nu? 
Vi laddar för fullt inför säsongsöppningen och i skidområdet är förberedelserna i full gång. Souvenirer, kläder, skidor och mycket mer packas upp och i Wärdshuset förbereds menyer, möblering och skyltar. Julgranen och vår klassiska julbock är på plats och väntar på de första gästernas ankomst.

Hur går det med snöläggningen i skidområdet? 
Det går riktigt bra, vi har utökat vårt snökanonssystem lite till inför denna säsong. Vilket betyder att vi kan lägga mer snö på kortare tid. Det är fullt tryck på snökanonerna i skidområdet dygnet runt just nu direkt när temperaturen tillåter och berget är täckt av en vit härlig snödimma. Kullarna blir större och större för varje dag, man blir glad ända in i själen. Nu är det nära tills vi får ta första åket för säsongen. 

När serverar ni julbord? 
Vi vill att så många av våra gäster som möjligt ska kunna njuta av vårt goda julbord. Därför dukar restaurangen upp julbord 23-26/12. Frossa i allt gott som hör julen till, tillsammans med några egna lokala favoriter.

Erbjudande boende
Jag vill verkligen passa på att lyfta att komma upp till vår öppningshelg och julfirande. Ta första svängarna på skidor för säsongen, njuta av gott julbord, afterski, fackelpromenad, träffa tomten, rocka loss på Filurius barndisco, baka pepparkakor och mycket mycket mer. Tid för familjen att umgås och ha roligt tillsammans! Vad mer behövs under juletid? Välj om du vill komma tors-tors eller lör-tors. Boka här -->

Ha en fortsatt bra dag! 
Vi ses snart.

Mvh Carolina i receptionen

Skriv kommentar:

Badbot Fields
If you see these fields, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.
If you see this field, something is wrong.

Arkiv