Boende i Säfsen

Som hemma. Fast bättre.

På semestern som ska det vara minst lika bekvämt som hemma. Mysigt soffhäng, sköna sängar, bastu och bra kök med alla bekvämligheter. Alla stugor ligger 2 km från skidområdet/backen och i stugbyn finns stugor med 4-12 bäddar. Dessutom är de flesta boenden mysiga timmerstugor och alla är garanterat utan hemmets alla måsten och kan beställas med städning innan hemresan.

Allt för skidsemestern bokar du här på webben eller ring oss på telefon 0591-77 50 00.

Tryck på eller för musen över ett stugområde i kartan för att läsa mer om det och gå vidare till bokningssidan för valt stugområde.

Accommodations map
Rekommenderas av 100 %
Sördalen
Stuga i Sördalen
Sördalen är beläget cirka 200-300 meter från receptionen och många av stugorna har utsikt över sjön. I detta område finns endast timmerstugor med 4+2 bäddar med bastu. Sördalen renoverades 2013.
Rekommenderas av 95 %
Dalen
Stuga i Dalen
Dalen ligger vid östra infarten cirka 300-400 meter från receptionen. I detta område finns större stugor med 8+2 eller 10+2 bäddar med bastu som passar perfekt för två familjer som reser tillsammans.
Rekommenderas av 97 %
Kullberget
Stuga i Kullberget
Kullberget ligger i jämnhöjd med receptionen i närheten av Lilla Handelsboden. I detta område finns timmerstugor 4+2 bäddar med och utan bastu. Nära till spårcentral för leder och spår vid Österhöjden.
Rekommenderas av 94 %
Djupdalen
Stuga i Djupdalen
Djupdalen ligger i den övre östra delen av stugbyn bakom receptionen. I detta område finns stugor med 4+2 bäddar & bastu eller 6 bäddar i våningssäng. Dessa stugor har hög standard och renoverades 2014 och 2017.
Rekommenderas av 96 %
Östanvik
Stuga i Östanvik
Östanvik ligger nedanför receptionen i den mittre delen av stugbyn. I detta område finns timmerstugor standard med 6 bäddar i våningssängar. Det finns också timmerstuga med 4+2 bäddar, dessa finns med och utan bastu. Renoverade mellan 2008 och 2010.
Rekommenderas av 91 %
Trollberget
Stuga/boende i Trollberget, Säfsen
Trollberget ligger på båda sidorna om den västra infarten genom stugområdet i den nedre delen av stugbyn. Stugorna längst ner i området har nära till längdspår på Jyllandsleden och stugorna i övre delen ligger i närheten av pulkabacken. I detta område finns timmerstugor med 4+2 bäddar med och utan bastu. Trollberget renoverades 2006.
Prästgården
Den vackra prästgården ligger mitt i Säfsbyn och rymmer totalt 20 bäddar. Huset som är beläget med närhet till Hyttan (ca 200m) bjuder på hög boendestandard och generösa sällskapsutrymmen i en modern och harmonisk miljö.