Säfsenbloggen

Säfsenmanifest - vårt bidrag till en strulfri skidsemester

Vi själva älskar att åka på skidsemester men vi vet också att det är saker som utmanar inte minst en barnfamilj på semester. Mycket planering, saker som ska packas och många viljor och behov som ska tillgodoses. Vi tror att om vi kan göra det enklare och mer ”stulfritt”  blir skidsemestern ännu roligare och man får mer semester. Så vi jobbar hårt på alla områden att hitta smarta lösningar och här kommer några av våra bidrag.
 

1. Säfsen Inklusive - Vårt mest prisvärda paket med allt man behöver för en lyckad skidsemester. Skipass som gäller alla dagar inkl ankomst- och avresedag, komplett skidutrustning, middagar och städning av stugan. Med Säfsen Inklusive kan du helt enkelt fokusera på att ha semester. Läs mer här!

2. Barn åker för 0kr - under söndag-torsdag vecka 2-6 & 10-14 bjuder Filurius alla sin kompisar 0-7 år på gratis skidhyra för utförsåkning, gratis skipass, massor av roliga barnaktiviteter, pannkaksfrossa och barnbuffé. Läs mer här!

3.  Inget Key Card-tvång hos oss. Ni vet Key Cardet, det där omladdningsbara kortet till skipasset som man alltid glömmer hemma, vi har tagit bort det tvånget. Hos oss ingår alltid själva kortet när du köper skipass och kostar givetvis inget extra och funkar precis lika smidigt. Om du har ett eget laddningsbara kort eller vill köpa ett eget så går det givetvis bra.

4. Kan du åka barnbacken, kan du åka från toppen. Det är något magiskt med första gången man kan/vågar åka från toppen och vi vill att alla ska kunna det. Därför finns lätta, breda och säkra backen Långsvängen så att alla som klarar barnbacken också kan åka från toppen! Se vår pistkarta här!

5. Lånepulka, gratis. Ibland behöver man ta en paus från skidorna eller så har man småsyskon som inte orkar lika läge, då kan man låna gratis lånepulka för fortsatt bus i snön. Pulkabacken ligger precis bredvid barnområdet så några kan åka skidor och några åka pulka.

6. Gratis prova-på skidåkning för barn upp till 3 år - Självklart ska de minsta prova att åka skidor men vi vet också att tålamodet kan vara väldigt kort hos de minsta. Därför kan man låna skidutrustning gratis till de allra minsta för att se om de tycker det är kul. Vill man fortsätta åka kan man sedan fortsätta hyra. I mån av tillgång och kan ej förbokas.

7. Lågpriskalendern. Det ska vara lätt att hitta de billigaste resorna och därför har vi satt ihop vår lågpriskalender så du enkelt hittar den vecka som passar dig bäst. Se vår smarta kalender här!

8. Alltid barnsängar och barnstolar i alla stugor. Hos oss behöver du inte förboka barnsäng eller barnstol, det finns alltid i alla stugor och kostar givetvis inget extra.

9. Avlastningsplats vid barnområdet. Det är många saker som ska lastas ur bilen. Det enklaste är att åka upp till vår avlastningsplats som ligger precis vid skidområdet och lasta av både familj och skidutrustning, sedan kan en person åka och parkera bilen och övriga börjar åka skidor på stubben.

10. Rullband för de minsta. Rullbandet i barnområdet är både det enklaste och roligaste sättet att åka lift för de minsta. När det är dags för knapplift så ligger vår lättaste knapplift precis bredvid. 

11. Alla barn 0-4 år äter gratis i våra restauranger när vuxen äter. Förmånliga barnpriser upp till 12 år. Läs mer om våra restauranger här!

12. Lekrum i anslutning till restaurangen. När barnen ätit upp finns det massor med lek, bus och pyssel lekrummet så att mamma och pappa kan njuta mat och dryck en lite längre stund. Under första sittningen på Hyttan är lekrummet bemannat med vår egen pysselpersonal.

13. Bemannat lekrum. Flera dagar i veckan är lekrummet bemannat med vår egen pysselpersonal. 

14. Gratis barnaktiviteter. Nästan varje dag har vi något kul upptåg eller miniäventyr på gång. Se veckoprogrammet för när och var!

15. Sätta upp på stugan, betala när du åker. Ibland vill man slippa släpa på plånboken, i alla restauranger kan du sätta upp notan på stugan och betala innan du åker. Lika smidigt som på hotell.

1695 kr
/vuxen
Årets nyhet! Boka vårt prisvärda paket där allt som behövs för en lyckad skidsemester ingår!
Fr 695
kr
/stuga
Filurius bjuder alla sina minsta kompisar 0-7 år på gratis skidhyra, skipass, barnbuffé, pannkaksfrossa och massor av aktiviteter, du kommer väl?Senaste inlägget

Nej