Säfsenbloggen

Säfsenbloggen

Restaurang

Vill du vara med och mätta tusentals hungrande i fjällen under vintersäsongen? Bidra till att våra gäster får den bästa fjäll semestern.

Då kanske du är en av våra nya medarbetare till restaurangerna i Säfsen.

Vi söker fler arbetskamrater till vintersäsongen:

Glada, motiverade och ansvarsfulla medarbetare till vintersäsongen. Har du kassavana och annan erfarenhet från restaurang eller annan servicenäring är det positivt, men inte ett krav.

Det viktiga är att du är rätt person, att du har rätt vilja. Du möter ett stort antal gäster i arbetet och är vårt ansikte mot gästen och därför behöver du ha ett glatt humör och vara serviceinriktad. Det är lika viktigt att du har lätt för att samarbeta som att kunna arbeta självständigt. Du bör även vara serviceminded, tycka det är roligt att arbeta i högt och omväxlande tempo, och vara en bra kamrat.

Vi har alltid gästens bästa för ögonen!

Du letar efter: 
Ett arbete med full fart och varierande arbetsuppgifter i en värld fylld av just mat och dryck i en fantastiskt vacker omgivning. Utmärkt tillfälle att nyttja eller odla ett intresse för skidåkning på längden och utför.

Ta chansen till att få ett omväxlande arbete med möjlighet till mycket nya erfarenheter. Allt i en härlig miljö där du får träffa mängder med nya människor, nya vänner.

Tjänsten är en säsonganställning under december – april.

Ansökan
Vi tar emot din ansökan här via vår hemsida, sök tjänsten >>>

Söker Du flera avdelningar, skicka endast en ansökan och rangordna tjänsterna. Vi måste ha din ansökan senast 30 Septemberi 2017Senaste inlägget

Nej