Säfsenbloggen

Säfsenbloggen

Liftvärdar/värdinnor & snöläggare – 10 st 
Som liftvärd/värdinna har du ett ansvar för att våra gäster får en gemytlig semester här hos oss. Du hjälper stora och små vid på- och avstigning och ser till att transporten blir så säker som möjligt. Du får också hjälpa till med informationen på anläggningen.

Nu söker vi liftvärdar som ansvarar för att gästerna får riktigt god och personlig service i våra liftar. Du hjälper barn och vuxna vid påstigningen och ser till att turen i liften blir så säker som möjligt. Du finns även till hands för gäster som behöver hjälp eller har frågor om anläggningen. Som liftvärd arbetar du varierande tid. Liftarna har öppet dagligen mellan kl 09.00-16.00, samt några kvällar med kvällsöppet. För att söka som liftvärd ska du tycka om att arbeta utomhus med ett rörligt arbete, vara serviceminded samt ha ett stort tålamod och god fysik. Vi ser gärna att du behärskar engelska i tal. Det ingår skoterkörning i tjänsten, så förarbevis för skoter krävs. Har du inte förarbevis för skoter finns möjlighet att delta i kurs i samband med säsongsstart. Detta sker till självkostnadspris.

Arbetet som snöläggare är tufft och intensivt under en övergångsperiod. Arbetet sker till stor del under nattetid och i skift. Efter detta så övergår tjänsten till att bli liftvärd/värdinna. Du har ett ansvar för våra gästers skidupplevelse och att de får en riktigt fin vintersemester här hos oss.

Vid behov kan det finnas möjlighet att jobba på olika avdelningar. Detta för att få en variation, bättre kännedom om företaget och egen personlig utveckling.

Tjänsten är en säsongsanställning under december-april.

Ansökan Vi tar emot din ansökan här via vår hemsida, sök tjänsten >>>

Söker Du flera avdelningar, skicka endast en ansökan och rangordna tjänsterna.Senaste inlägget

Nej