Säfsenbloggen

Säfsenbloggen

Receptionister

Vi söker Dig som vill ge våra gäster en oförglömlig upplevelse på Säfsen. Du tar dina arbetsuppgifter seriöst och uppfyller dem enligt önskemål, löser eventuella problem på ett professionellt sätt, sprider glädje till både gäster och kollegor. Du är ambitiös och har lätt för att samarbeta.

I receptionen arbetar du med sedvanlig in- och utcheckning. Vi lägger även en stor vikt på bra säljegenskaper då vi arbetar med merförsäljning, ex; försäljning av skipass, Hyttan Kök & Bar, skidskolebokningar mm. Vid behov är vi behjälpliga till andra avdelningar, ex liftkortskassan och restaurangen.

Hotell- & turismutbildning eller erfarenhet från liknande arbeten är ett plus. Hanterar du våra bokningssystem Hotsoft och/eller Citybreak, då är det meriterande. Du behärskar engelska i både tal och skrift samt förstår och kan göra dig förstådd på danska och norska.

I arbetsuppgifterna ingår; ge bästa servicen till våra gäster, sälja våra produkter, daglig kassahantering, informera- och visa gästerna tillrätta, lämna rätt information till resp. avdelning på anläggningen, växeltelefoni mm.

Välkommen, vi ser fram emot Din ansökan!

Tjänsten är en säsongsanställning under december – april.


Ansökan Vi tar emot din ansökan här via vår hemsida, sök tjänsten >>>

Söker Du flera avdelningar, skicka endast en ansökan och rangordna tjänsterna. Senaste inlägget

Nej