Säfsenbloggen

Säfsenbloggen

Restaurang 
Vill du vara med och jobba i ett högt tempo, vara en del av ett peppande team och dessutom befinna dig i en fantastisk miljö? 
Vårt jobb är att se till att gästerna får den bästa tänkbara fjällsemestern! Nu kan du bli en av våra nya medarbetare.

Vi söker fler arbetskamrater till vintersäsongen: 
Vi söker glada och arbetssugna medarbetare till vintersäsongen. 
Det viktiga är att du är rätt person och har rätt vilja. Vi tror på individer mer än meriter och erfarenheter. Om man vill är chansen större att man får möjlighet att lära sig nya saker. Du möter ett stort antal gäster varje dag och är vårt ansikte och länk till gästen. Din arbetsuppgift är mycket värdefull! Därför behöver du ha ett glatt humör och vara serviceinriktad. Du kommer både att behöva samarbeta samt att arbeta självständigt. Känslan av att ge gästen en bra upplevelse och att arbeta i högt och omväxlande tempo är det som driver dig. Vi har två restauranger som jobbar som en arbetsgrupp. I den mån det behövs är vårt team tillgängliga för att hjälpa andra avdelningar inom Säfsen som t.ex. liften, receptionen och uthyrningen. Vi tror på att jobba som ett företag där alla avdelningar har lika stort värde och gästen står i fokus.

Du letar efter:  
Ett arbete med full fart och varierande arbetsuppgifter i en värld fylld av mat och dryck. Det är ett utmärkt tillfälle att nyttja eller odla intresse för skidåkning på längden och utför samt att bygga erfarenheter, vänskap och kontakter. Har du kassavana, erfarenhet från restaurang, bar eller annan servicenäring är det meriterade. Arbetstiderna är varierande. Tjänsten är en säsonganställning under december – april. Ta chansen till att få en rolig arbetsplats och möjlighet till mycket nya erfarenheter. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan Vi tar emot din ansökan här via vår hemsida, sök tjänsten >>>

Söker Du flera avdelningar, skicka endast en ansökan och rangordna tjänsterna. Senaste inlägget

Nej