Säfsenbloggen

Säfsenbloggen

Skidboden - uthyrning och shop

I skidboden arbetar vi med försäljning av sportartiklar, uthyrning av skid- och snowboardutrustningar, försäljning av liftkort, skidskolebokning, in- och utcheckning av gäster samt skidservice i vår verkstad.

Till skiduthyrningen söker vi dig som tycker det är kul med människomöten och servicearbete, att arbeta i högt tempo och är intresserad av skid-/snowboardåkning eller andra utomhusaktiviteter. 

Lojalitet, flexibilitet och ansvarstagande är något vi värdesätter högt. Vi ser gärna att man ka ta egna initiativ och att man är en positiv och glädjespridande person.  Erfarenhet från arbete i sportbutik eller annat butiksarbete är meriterande, även erfarenhet av verkstadsarbete både privat och i arbete är meriterande. Vi erbjuder dig ett kul och varierande arbete tillsammans med ett härligt gäng och möjlighet till både alpin- och längdskidåkning.

Till shopen söker vi dig som tycker det är kul med människomöten och servicearbete samt någon som uppskattar varierande arbetsuppgifter.

I shopen jobbar man i ett mindre team där man gemensamt har hand om liftkortsförsäljning, skidskolebokning, in- och utcheckning av gäster samt försäljning av sportartiklar. Lojalitet, flexibilitet och ansvarstagande är något vi värdesätter högt. Vi ser gärna att man kan hantera stressiga situationer med ett lugnt och trevligt bemötande samt att man gillar att ta egna initiativ. Erfarenhet från arbete i reception, sportbutik eller annan kassavana är meriterande.

Vi erbjuder dig ett kul och varierande arbete tillsammans med ett härligt gäng och möjlighet till både alpin- och längdskidåkning.

Vid behov kan det finnas möjlighet att jobba på olika avdelningar. Detta för att få en variation, bättre kännedom om företaget och egen personlig utveckling.

Tjänsten är säsongsanställning under december – april.

Ansökan
Vi tar emot din ansökan här via vår hemsida, sök tjänsten >>>

Söker Du flera avdelningar, skicka endast en ansökan och rangordna tjänsterna. Senaste inlägget

Nej