Säfsenbloggen

Säfsenbloggen

Skidlärare – 10 st

Vi söker dig med passion för skidåkning och som vill jobba med människor. Arbetet är intensivt, kul och utvecklande. Vi är ett härligt gäng som arbetar tillsammans för att göra skidskolan till en bra arbetsplats där allas bra förmågor ska få utrymme. Vi vill att du ska vara en del av vår skidskola och hjälpa oss att inspirera och göra våra gästers upplevelse till något utöver vad de har förväntat sig.

Som anställd i skidskolan i Säfsen kan du förvänta dig roliga dagar, omväxlande arbete och möjlighet att jobba på olika avdelningar. Detta för att få en variation, bättre kännedom om företaget och egen personlig utveckling.

På Säfsens Skidskola arbetar du också med aktiviteter som barnskidskola, Snowcamp, Folkparken och Lekparken, ”Filurius” (barnens egna älgkompis), hyss och upptåg samt konferensaktiviteter m.m. Som skidlärare arbetar du med att utveckla våra gäster och höja deras upplevelse på plats i Säfsen. Du kommer att jobba med alla ålderskategorier som besöker skidskolan. Du som söker denna tjänst får gärna ha tidigare erfarenhet av arbete med barn.

Kvalifikationer
Du bör ha passion för utförsåkning (inte vara bäst, men tycka att det är kul!). Vi hjälper dig gärna att bli en bättre skidlärare/-åkare. Vi ser det som en självklarhet att du har god fysisk form och gillar att jobba utomhus. Det är meriterande om du genomgått steg 1 och 2 inom SLAO, Friluftsfrämjandet, Skidlärarföreningen eller Svenska Skidförbundet.

Vill du ha ett omväxlande arbete där du träffar många nya människor och har en längtan efter att få stå på skidor varje dag, då är detta jobbet för dig! Vi på Säfsen arbetar med att skapa långvariga relationer med våra gäster, här har alla en viktig roll. Vi vill att du som anställd ska vara den avgörande anledningen till att gästen väljer att komma tillbaka till oss i framtiden!

Tjänsten är en säsongsanställning under december-april.

Ansökan Vi tar emot din ansökan här via vår hemsida, sök tjänsten >>>

Söker Du flera avdelningar, skicka endast en ansökan och rangordna tjänsterna. Senaste inlägget

Nej