Köp egen stuga

Säfsenbloggen

 
Den senaste veckan har vi haft riktigt kalasväder hos oss i...

Säfsenbloggen

Har du också förälskat dig i Säfsen? Var med oss och skapa framtidens skidort.

Säfsen Resort har genomgått en fantastisk utveckling de senaste åren. Vi har hög beläggning året om och massor av nöjda gäster i ett resmål som sjuder av potential. Det ska vi utnyttja när vi skapar ett ännu bättre, mer tillgängligt och roligt Säfsen. Vi har storslagna planer för Säfsen under de kommande åren. Stamgäster kommer att se hur en allt bättre anläggning växer fram, på alla fronter. Det gäller nya nedfarter för utförsåkning, bättre mountainbikeleder samt fler restauranger och butiker. Dessutom tänker vi binda samman stugbyn och skidanläggningen med en lift, så att du kan ställa dig på skidorna direkt utanför stugan oavsett var din stuga ligger!

Låt Säfsen bli ditt andra hem! 
Nu har du möjlighet att skaffa ditt andra hem i Säfsen. Fira jul här, ta med mormor på en weekend, låt barnen få världens härligaste sommarlov, njut av naturen och friheten. Detta kan bli din lugna, trygga oas där du verkligen känner dig som hemma, medans vi hjälper dig att ta hand om de praktiska detaljerna.
Sedan 2006 har Säfsen Resort sålt ca 150 bostadsrätter i området och sedan dess har ytterst få av stugorna sålts vidare. 
Som ägare till en bostadsrätt i Säfsen går du vanligen plus-minusnoll enligt kalkylen. Då kan du också bo flera veckor per år i din stuga, helt gratis. Det beror på att stugan hyrs ut när du själv inte är där.

Som stugägare i Säfsen slipper du oroa dig för att vattnet ska frysa, eller ägna semestern åt att måla. Allt sådant sköter vår stugservice om, så att du kan cykla, åka skidor eller bara sitta i en vedeldad badtunna och njuta av livet.
 

Just nu: Köp stuga i Sördalen, endast 1 hus kvar!
Sördalen är en bostadsrättsförening i Säfsen som består av 19 renoverade stugor, utrustade med 4+2 bäddar, braskamin och bastu ligger de vackert belägna nära liftar, skidspår, mountainbike- och vandringsleder. Läs mer om Sördalen >>

 

Vill du ha en rikare fritid? Nu har du chans att köpa fritidshus i Säfsen.
Boka visning
Sköna vårveckor 12-15 med skidåkning och sol!
Fr 595 kr /stugaSenaste inlägget