Säfsenbloggen

Säfsenbloggen

Ge dig själv och din familj en ovärderlig och prisvärd upplevelse, ta med dig barnbarnen till Säfsen på skidsemester!
Närmare och billigare än vad du tror!

Att ge sig av på egen hand med sitt eller sina barnbarn kan vara ett stort steg, men i barnvänliga Säfsen blir detta steg mycket mindre. Med Säfsens geografiska läge centralt i Sverige, bara 27 mil från Stockholm och 34 från Göteborg, passar det perfekt att åka till oss för att njuta av lugnet i naturen eller busa med barnbarnen. Som senior har du dessutom möjlighet att uppleva Säfsen lite billigare. Det har dina barnbarn också. Som senior (65 år och uppåt) betalar du endast 270 kronor för en dags liftkort. Knattar 0-7 år som bär hjälm åker helt utan kostnad!

Säfsens skidområde erbjuder många snälla och tuffa backar och praktiskt nog slutar alla backar på samma plats, vilket gör att du kan känna dig trygg även fast ni väljer olika nedfarter. Vi har skidskolor för alla nivåer och barnen har ett alldeles eget skidområde, Filuriland! I Filuriland kan ni grilla, fika, busa och kanske träffa på vår maskot! 

Barnens bästa veckor
Som senior har man ofta fördelen att kunna åka när inte alla andra åker, vilket självklart ska löna sig. Januari bjuder på fantastisk skidåkning. Mycket snö och en möjlighet för barnen att få stora delar av backen för sig själv och utveckla sin skidåkning i egen takt tillsammans med dig eller skidlärare.  

Fr 695
kr
/stuga
Filurius bjuder alla sina minsta kompisar 0-7 år på gratis skidhyra, liftkort, barnbuffé, pannkaksfrossa och massor av aktiviteter, du kommer väl?Senaste inlägget

Nej