Säfsenbloggen

Säfsenbloggen

För att skolresan ska bli så lyckad som möjligt gäller det att i god tid planera resan och förbereda sig hemma. Nedan har vi listat några saker som kan vara bra att tänka på, läs gärna igenom med en förälder!
 
Inför resan
När klassen har bestämt sig för ett datum så tar ni enkelt kontakt med oss så hjälper vi er att planera allt inför er vistelse hos oss. 
 
När det närmar sig
Klicka dig runt på vår hemsida för att lära känna Säfsen så bra som möjligt. Följ våra webbkameror >> eller läs i vår blogg >> för dagsaktuell information.
Se till att gå igenom din utrustning och att den passar. Om du växt ur eller saknar något kan du hyrs det mesta i vår Skidbod. Glöm inte hjälm!
 
På plats!
Efter att ni på morgonkvisten mötts upp och förhoppningsvis haft en lugn och härlig resa så är det äntligen dags att börja det riktiga äventyret! Trots att man kan vara sugen på att kasta sig ut i backarna på direkten, är det viktigt att lyssna på lärarens instruktioner om dagens hållpunkter (ex lunch) samt uppsamlingsplats där det alltid finns någon vuxen på plats. 
Om du har förbokat att du vill hyra utrustning finns denna att hämta ut i Skidboden som ligger i Skidområdet. Är skidskola inbokad så inleds dagen med detta för de elever som valt det.

Efter en dag i backarna eller spåret träffas ni vid bussen på uppgjord tid för att åka hemåt igen, och som tur är ligger Säfsen närmare än du tror. Du är hemma på ett kick!

 
Har du frågor du inte får svar på nedan så är du självklart välkommen att kontakta oss på telefon (0591-77 50 00) eller skriv din fråga på vår Facebooksida >>
 Senaste inlägget

Nej
Ja