Säfsenbloggen

Säfsenbloggen

Djupdalen är en bostadrättsförening som består av 19 nyrenoverade stugor. Utrustade med 4+2 bäddar, braskamin och bastu ligger de vackert belägna nära liftar,skidspår och vandringsleder. 

Här har du möjlighet att fylla din lediga tid med allt du tycker om, så lovar vi att ta hand om de praktiska detaljerna! 

Djupdalen utgör en del av Säfsens stugbyar och ligger i nära anslutning till centralanläggningen Hyttan. Där hittar du bland annat reception, restaurangen Hyttan Kök & Bar, Smedjan Bar, bastu och relaxavdelning. Idag går täta turer med vår gratisbuss i området så du enkelt tar dig till närmsta lift. 

Som husägare i Säfsen kan du verkligen ägna dig åt att vara ledig och styra över din egen tid. Vi tar nämligen hand om ditt hus och ser till att det är uthyrt när du inte är här.
På så vis får du ett tryggt ägande som är näst intill självfinansierat samtidigt som du slipper känna dig tyngd av storstädningar och trädgårdsskötsel.

Låter det intressant? Boka en privat visning när det passar dig eller häng med på våra visningshelger. Kontakta vår försäljningsansvarig Carolina Axelsson för mera info. Tel 0704172477, mail ca@safsen.seSenaste inlägget

Nej