Säfsenbloggen

Säfsenbloggen

Vi tycker att det bästa sommarlovet är utomhus. Ute i naturen där skog, sjöar och djurliv bildar det bästa och mest spännande tivolit man kan uppleva. Lika enkelt som ett sommarland fast där attraktionerna är av naturmaterial.

Vi vill också att det ska vara enkelt att ha kul och därför ligger allt roligt riktigt nära. Paddling, upptäcktsfärder, fiske, skogscykling och mycket annat finns precis runt knuten. Och om du behöver utrustning finns nästan allting att hyra, tex gummistövlar. Och vill du stilla ditt vetgirande finns våra guider på plats att fråga, varför inte följa med på vår storkanotsutflykt och lära dig paddla, göra upp eld och lär mer om vad man kan äta ur skogens skafferi?
 
 
ETT AXPLOCK AV VÅRA AKTIVITETER
 
MTB 350 km MTB-leder av varierande lätthetsgrad så att alla kan njuta av att cykla här, oavsett form och förkunskaper. Bra cyklar finns att hyra i alla storlekar. Mer om cyklingen.
 
FISKE I Säfsen finns 175 sjöar, tjärnar och vattendrag vilket erbjuder fantastiska möjligheter till fiske året om, för både nybörjare och rutinerade fiskare. På kroken kan du få regnbåge, öring, röding och gädda. All utrustning finns att hyra. Mer om fiske i Säfsen.
 
VANDRING Med 320 km vandringsleder i området finns garanterat något som passar alla. Vi hjälper till med kartor och tips på fina rastställen och utflyktsmål. Under högsäsong har vi ledarledda vandringsturer. Mer om vandring i Säfsen.
 
LEDARLEDDA VANDRINGSTURER Solbergsturen på 7 km går genom skog och fuktiga myrar över Solberget där vi tar oss upp med liften till toppen. Du får även lätta instruktioner i hur man navigerar sig i skog och terräng. 
 
LÄS MER

BOENDE

fr 1560
kr
/ person
Vårt kompletta paket där allt för en lyckad semester ingår. I priset ingår ingår boende, äventyrspass, äventyrshyra, middagar fre-lör, ledkarta...
Det finns alltid något att göra under din semester i Säfsen, äventyrskartan visar dig vägen till massor av aktiviteter och upplevelser!
Här hittar du all info du behöver för en lyckad helg på hjul! Hur ser ledkartan ut och vilken lämpar sig bäst för barnfamiljer?
Fr 695
kr
/ stuga
Längtar du redan till nästa års skidresa? Boka vintern 19/20 redan idag.Senaste inlägget

Nej